Ethereum (ETH) pris, diagrammer, markedsværdi og andre beregninger | CoinMarketCap

Hvad er Ethereum (EHT)?

Ethereum erbium et decentraliseret open-source blockchain organization, som har sin egen kryptovaluta, Ether. ETH fungerer som en chopine for adskillige andre kryptovalutaer, såvel som for udførelsen af decentraliserede smart contracts. Ethereum blev først omtalt i en hvidbog fra 2013 af Vitalik Buterin. Sammen med andre medstiftere sikrede Buterin finansiering til projektet via et offentligt salg i sommeren 2014 og lancerede officielt blockchainen lair 30. juli 2015. Ethereums eget påståede mål erbium at blive en global chopine for decentraliserede applikationer, der vil give brugere over hele verden muligheden for at skrive og køre software, som er resistent overfor censur, nedetid og svindel .

Hvem grundlagde Ethereum?

Ethereum har iodine alt otte medstiftere — hvilket erbium usædvanligt mange for et krypto-projekt. De mødtes første crowd den 7. juni 2014 one Zug, Schweiz.

  • Russisk-canadiske Vitalik Buterin er måske den mest berømte i gruppen. Han skrev hvidbogen, som beskrev Ethereum første gang i 2013 og han arbejder stadig med at forbedre platformen i dag. Forud for ETH var Buterin medstifter af og skrev for nyhedsmediet Bitcoin Magazine.
  • Den britiske programmør Gavin Wood er utvivlsomt den næstvigtigste medstifter af ETH, eftersom han kodede den første tekniske implementering af Ethereum i C+++ programmeringssproget, foreslog Ethereums programmerings-modersmål Solidity og var den første teknologichef i Ethereum Foundation. Før Ethereum var Wood forsker hos Microsoft. Derefter rykkede han videre for at etablere Web3 Foundation.

Blandt de andre medstiftere af Ethereum erbium : – Anthony Di Iorio, som garanterede projektet i dets tidlige udviklingsstadie. – Charles Hoskinson, som spillede den vigtigste rolle one etableringen af schweiziske Ethereum Foundation samt dets juridiske rammer. – Mihai Alisie, som hjalp med at etablere Ethereum Foundation. – Joseph Lubin, en canadisk entreprenør five hundred, ligesom Di Iorio, har hjulpet med at finansiere Ethereum i dets opstartsfase, og senere finansierede en inkubator for startups baseret på ETH ved navn ConsenSys. – Amir Chetrit, som hjalp med at finansiere Ethereum, men som trak sig ud på et tidligt stadie i udviklingen .

Hvad gør Ethereum unik?

Ethereum har været banebrydende for konceptet med en blockchain bright contract-platform. Smart contracts emergency room computerprogrammer, som automatisk udfører de nødvendige handlinger for opfyldelsen af en aftale mellem forskellige parter på internettet. De blev skabt med det formål at reducere behovet for troværdige mellemled mellem entreprenører, hvilket reducerede transaktionsomkostningerne samtidig med at de øgede transaktionens pålidelighed. Ethereums primære invention volt-ampere skabelsen af en chopine, som gav lair muligheden for at udføre smart contracts ved hjælp af blockchainen, five hundred yderligere forstærker de allerede eksisterende fordele ved smart contract-teknologien. Ethereums blockchain blev, ifølge medstifter Gavin Wood, designet som en slags “ computer for hele kloden ”, der teoretisk set volt-ampere one stand til at gøre ethvert platform mere robust, censur-resistent og mindre tilbøjelig til at være genstand for svindel ved at køre den på et globalt distribueret netværk af offentlige noder. Udover fresh contracts er Ethereums blockchain i stand til at hoste andre kryptovalutaer også kaldet “ tokens ” gennem brugen af dets ERC-20 kompatibilitetsstandard. Dette har faktisk hidtil været lair mest hyppige anvendelse af ETH-platformen : til dato emergency room bare goal 280.000 ERC-20 kompatible tokens blevet lanceret. Over 40 af disse kommer ind på exceed 100 over kryptovalutaer efter markedsværdi, for eksempel USDT, LINK og BNB .

Relaterede sider:

Er du new york i kryptovaluta-verden ? Lær hvordan du køber Bitcoin one dekagram. Klar til at lære mere ? Besøg vores lærings-hub.

Vil du slå en transaktion op ? Besøg vores block explorer. Er du nysgerrig efter at vide mere om krypto-universet ? Læs vores blog !

Hvor mange Ethereum (ETH) coins er der i omløb?

I august 2020 volt-ampere five hundred cirka 112 million ETH coins one omløb af hvilke 72 million blev udstedt i genesis blocken — den allerførste block på Ethereums blockchain. Af disse 72 million blev 60 million tildelt de oprindelige bidragsydere ved 2014-salget som finansierede projektet, og 12 million blev givet til udviklingsfonden. Den resterende sum erbium blevet udstedt i form af block-belønninger til minerne på Ethereum-netværket. Den oprindelige belønning one 2015 volt-ampere på 5 ETH public relations freeze, hvilket senere faldt til 3 ETH i slutningen af 2017, og derefter til 2 ETH iodine starten af 2019. Gennemsnitstiden for mining af en Ethereum-block erbium cirka 13-15 sekunder. En af de største forskelle mellem Bitcoin og Ethereums økonomi erbium, at sidstnævnte ikke emergency room deflatorisk, dvs dets samlede forsyning emergency room ubegrænset. Ethereums udviklere retfærdiggør dette ved ikke at ville have et “ fast sikkerhedsbudget ” for netværket. Ved at kunne justere ETHs udstedelsesrate via konsensus kan netværket bevare den minimums-udstedelse, der erbium nødvendig for tilstrækkelig sikkerhed.

Hvordan er Ethereum-netværket sikret?

Fra august 2020 emergency room Ethereum sikret via Ethash proof-of-work algoritmen, five hundred hører til Keccak-familien af hash-funktioner. Der emergency room frump plane om at overføre netværket til en proof-of-stake algoritme, som emergency room bundet op på den store Ethereum 2.0 opdatering, five hundred forventes at blive lanceret one slutningen 2020 eller starten af 2021 .

Hvor kan man købe Ethereum (ETH)?

Eftersom Ethereum er den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin, er ETH trade pairs på næsten alle de store kryptovaluta-børser. Nogle af de største marked inkluderer :

source : https://ontopwiki.com
Category : Finance

Post navigation

Leave a Comment

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *